Roalt Dijkstra

Roalt Dijkstra

Roalt Dijkstra (1974) heeft de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht in 1995. Direct na het afstuderen is hij gaan werken als fysiotherapeut in Zwitserland, in Fluhli. Om zicht verder te verdiepen en te ontwikkelen, is hij in die periode gestart met de opleiding voor Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy. De liefde deed hem besluiten dichter bij Nederland te komen werken. Daarop trok hij naar Duitsland, waar hij in Schleiden in de Eiffel een jaar heeft gewerkt, om het jaar erop in Oberhausen te gaan werken. In 1999 krijgt hij een baan in Utrecht aangeboden. Daar heeft hij het beroep fysiotherapie uitgeoefend tot het afstuderen in de Osteopathie in 2001. Sindsdien werkt hij als osteopaat in De Meern. Door het volgen van een Conversion Course, heeft Roalt in 2006 het diploma Bachelor of Science in Osteopathy verkregen van de University of Westminster. In 2007 is de praktijk in Leusden geopend. Belangrijk in de ontwikkeling als osteopaat is de cursus Geïntegreerde Technieken van Frank de Bakker geweest. Inmiddels doceert Roalt zelf deze cursus. Door deze cursus werkt hij veel met baby’s en kinderen met gedrag- en leerstoornissen. Maar alle leeftijdsfasen zijn even interessant en uitdagend!

Roalt is getrouwd en is de trotse vader van twee kinderen.

 

 

Gezien Heersche

Gezien Heersche

Gezien (1983) is na haar afstuderen als fysiotherapeut in 2007 direct doorgegaan met de full time opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy in Gent. Tijdens haar studie heeft ze als fysiotherapeute gewerkt wanneer het drukke schema dit toeliet. In 2011 is zij afgestudeerd. De full time opleiding wordt erkend met het diploma Bachelor of Science in Osteopathy van de University of Wales. Gezien werkt in De Meern voor Optimum Osteopathie. Hier is zij in aanraking gekomen met de Geïntegreerde Technieken van Frank de Bakker. Deze cursus heeft zij geheel doorlopen. Andere cursussen die zij heeft gevolgd:

  • Emotionele ontwikkeling van baby’s: voor, tijdens en na de geboorte. Rien Verdult – ontwikkelingspsycholoog (Hoeven, sep 2012)
  • Congres Osteopathie en Sport: het fasciaal systeem. Pro-Osteo Opleidingen (Papendal, juni 2013)
  • Osteopathie en Psychologie I. Rob Muts – Osteopaat en Toos Bartlema – Psycholoog (Amsterdam, sep 2013)